Om Jakob

Jakob Bøge -
Underviser, coach, kropsterapeut og inspirator

Missionen

Sammenfattet meget kort, så handler mit arbejdsliv og en stor del af mit liv i det hele taget om at hjælpe mennesker med at frisætte. At frisætte deres indre ressourcer og kapaciteter. Det er jo min egen historie om igen – at det tilbageholdte og kontrollerede i så kolossal stor grad begrænser os – i vores virke, i vores relationer, i vores oplevelse af livet, i vores følelser, i vores bidrag til verden og mennesker. I det hele taget i alt, hvad vi kan være, gøre og give. Det er det, som er missionen: At hjælpe mennesker med at frigøre sig fra fortid, fra indre stemmer, fra ydre forventninger – og at hjælpe mennesker med at kommunikere frit og autentisk. I det hele taget hjælpe mennesker med at sætte sig selv fri til at leve det liv, de gerne vil – som det menneske de kan og vil være.

Passionen

Jeg kan huske, at jeg som ung mand var meget fascineret af mennesker, som jeg opfattede om ildsjæle. Jeg havde et ønske om at være ”sådan en”. En længsel efter at mærke den indre ild, at have noget – en sag – som jeg brændte for og følte kunne være en passion og noget, som JEG kunne brænde for. På daværende tidspunkt vidste jeg ikke, at der var en temmelig lang vej for mig, før jeg endte der. Jeg vidste, at jeg var glad for og god til at undervise – men jeg skulle i hvert fald ikke være underviser, som mine forældre… Hmmm… Undervejs opdagede jeg, at indre ild og passion ikke er noget, vi bare kan GØRE – men det er noget, vi kan VÆRE. Ganske kort, så har jeg været (når jeg ser tilbage) meget meget holdt, kontrolleret og har søgt at være korrekt. Til et ekstrem, hvor jeg kontrollerede alle mine udtryk og følelser og ikke forstod, hvorfor jeg ikke kunne mærke ilden. Min personlige vej har været at skabe en indre frisættelse, at slippe de gamle overbevisninger, den gamle frygt for at være forkert og for meget og for lidt og alt muligt andet. Frygten for afvisning, for at blive dømt, for at være mindre end, for at nævne nogle af de væsentligste. Og alt sammen har det ført til en forandring – en bevidst forandring – hen imod at blive et menneske med passion, med indre ild, med retning og mening i livet. Og lykkedes med at finde min indre ildsjæl.

Den krøllede hjerne

Dem, som kender mig, ved, at jeg ved sammen med hjertet, passionen og ønsket om at hjælpe mennesker har en lettere krøllet hjerne. Elsker at gå på opdagelse – bliver nysgerrig af lukkede døre, hvor der måske kunne gemme sig noget spændende inde bagved. Er vildt fascineret af den menneskelige psyke og bruger min indre detektiv flittigt til at undersøge, hvad der foregår i menneskers (inklusive mit eget) sind og tanker. Jeg slapper af med at lægge kæmpestore puslespil (fik verdens største med 42.000 brikker i gave for nogle år siden). Går meget rundt og taler med mig selv – når jeg opdager noget eller læser om et nyt emne, transformerer det sig i min hjerne til at være et foredrag, som jeg går rundt og holder for mig selv indtil det kommer ud i virkeligheden. Jeg elsker byen og dens puls og vibration – og at sidde helt alene og kigge ud over en svensk skovsø og nyde stilheden og fordybelsen. Har dyrket karate i 20 år og er 3. dan.

Jeg har hjulpet mennesker med at skabe personlig forandring i mere end 25 år

Fakta om Jakob

Jeg er født i 1971 og har tre børn. Jeg har været gift i 22 år og blev skilt fra børnenes mor i 2018.

Jeg har en bachelorgrad i erhvervsøkonomi og IT fra CBS i 1996, hvorefter jeg skiftede spor og begyndte at uddanne mig indenfor kropsterapi. Siden da har jeg beskæftiget mig med undervisning, kursusvirksomhed, foredrag, kropsterapi, coaching – og i det hele taget personlig og menneskelig udvikling.

Igennem årene har jeg lavet omkring 15.000 individuelle kropsterapi/coaching sessioner.

Jeg er uddannet kropsterapeut, coach fra Tony Robbins’ RMT coaching og er uddannelsesleder på Totum – skolen for kropsterapi

Jeg er en meget erfaren underviser, kursusleder og foredragsholder.

Det næste skridt i DIT liv

Pris: 3.300 Kr.

– inkl. kursusmaterialer

Vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser på dette kursus – så hvis du ved, at det er noget for dig, så tilmeld dig med det samme, så du sikrer din plads

TILMELDING:

Indtast navn og email nedenfor og send. Overfør herefter 3.300 kr via MobilePay til 91221 (Intuitiv krop)