KROPSTERAPEUTISK SESSION

Alt kan Forbedres
Fysisk -
Følelsesmæssigt -
Stress relateret

De vigtigste elementer i mine kropsterapeutiske behandlinger er mødet med dig og at vi får skabt en fremadrettet bevægelse for dig.

Forståelse & Forandring

Med andre ord – så er der tid, plads og nærvær til at forstå, hvor du er i dit liv. Hvad er det i virkeligheden, der ligger i de problemer og symptomer, du har.  For at hjælpe dig effektivt, kræver det, at jeg forstår dig – og den forståelse er den ene hjørnesten i mine behandlinger.

At skabe bevægelse for dig er den anden hjørnesten i mine kropsterapeutiske behandlinger. Forstået på den måde, at jeg altid går efter at lave en behandling, som gør en tydelig og mærkbar forskel for dig. Vi kan naturligvis ikke altid løse alle problemer på en behandling – det ville være idioti at påstå – men vi kan altid skabe en forandring, så du kan mærke, at du har det bedre efterfølgende. 

ALT kan forbedres med Kropsterapeutisk behandling

Jeg tillader mig at sige til dig, at jeg vil kunne hjælpe dig med det meste indenfor de emner, jeg beskriver. Også selvom du har prøvet alt muligt – indenfor træning, behandling og terapi.

Mine behandlinger er baseret på mange års erfaring og 1000-vis af behandlinger. Jeg har et system, som gør, at vi tager al gætværket og mystikken ud af behandlingen. Det betyder også, at du kan være fuldstændig sikker på, at der sker en forandring i hver eneste behandling

Og netop forandring er afgørende for mig i behandlingerne. Igen, vi kan og skal ikke lave alting om i en enkelt behandling – men jeg går efter at nå en dybde og en sammenhæng i behandlingen, som gør, at du kommer til at opleve dybtgående og varig forandring. Uanset om dine udfordringer ligger i det fysiske, det følelsesmæssige eller i en kombination af de to (hvilket er det, jeg oftest ser), så vil du opleve, at der er en progression fra den ene behandling til den næste, hvor du hele tiden vil opnå forbedringer og fremadrettede forandringer.

PRAKTISK

Jeg har klinik og behandler på Frederiksborggade 11, 2., 1360 København K – lige ved siden af Nørreport station.

Kropsterapeutisk behandling koster: 1.200,- kr

Kontakt: 
Tlf. 26 22 65 99, Mail jakob@jakobboege.dk
Eller via mine sociale medier: