Kender du til at have:

Og er du træt af det...?
Så LÆS VIDERE

VIL DU VIDE MERE

Jeg har lavet 4 korte film

…Om centrale temaer i den kropsterapeutiske behandling. Så du kan se lidt nærmere på, hvorfor den her behandling kan så meget, som så mange andre ikke nødvendigvis kan

Dit navn:

Din email:SÅ HVAD ER KROPSTERAPEUTISK BEHANDLING?

Der er en meget lang forklaring og en kort forklaring. Du får den korte her

Kropsterapeutisk behandling er en form for massage (i mangel af bedre ord) – hvor der ikker bliver brugt olie og hvor der ikke bliver gnedet på huden. Der bliver derimod  skabt en bevægelse – det, som jeg kalder “pulserende massage” Du kan se enkle eksempler på det i videoen ovenfor.

Den form medfører, at muskulaturen ikke bliver overbelastet og øm under/efter behandlingen. Den gør også, at nervesystemet falder til ro, så kroppen bliver bedre i stand til at slappe af, restituere og afvikle opspændinger. Endelig stimuleres kroppens naturlige udrensningsfunktion, sådan at ophobet væske og affaldsstoffer (hvilket altid er tilstede, når der er smerte) bliver fjernet.

I den kropsterapeutisk behandling er der en lang række sammenhængsmodeller, som gør, at vi effektivt kan arbejde rundt på hele kroppen for at løse et problem. Lidt mere billedligt talt – hvis du har smerter et bestemt sted i for eksempel ryggen, så kan dette område knyttes til organer, stress tilstande, muskler andre steder i kroppen og flere andre typer af sammehænge. For dig betyder det, at du får en mere grundig og dybere – og dermed bedrer og mere langvarig – bedring af dine symptomer.

Endelig rummer den kropsterapeutiske behandling rig mulighed for at inkludere stress, psyke, gamle oplevelser m.m. i behandlingen. Da denne side primært handler om behandling af fysiske smerter, er der ikke så meget information om lige netop denne del. Men du kan se meget mere om det her på siden om terapeutiske sessioner.

DET PRAKTISKE

Behandlingerne kan foregå flere forskellige steder:

Totum – skolen for Kropsterapi, lige ved Nørreport Station i København

Privat hos Jakob i Viby Sjælland, hvor der er indrettet behandlingsklinik

Jakob er også regelmæssigt i Odense og Århus, hvor der kan laves aftaler.

Tidsbestilling kan foregå via telefon/sms, knappen herunder eller beskeder på sociale medier.

Behandlingerne har en varighed på ca 1 time og koster 1.200,- kr

Der kan betales kontant eller med Mobilepay. Du kan også forudbetale med kreditkort eller efter faktura, hvis vi aftaler det sådan.

KONTAKT MIG OM KROPSTERAPEUTISK BEHANDLING

Udfyld formularen og send den. Så vender Jakob tilbage til dig hurtigst muligt – for at aftale tid eller for at afklare dine spørgsmål. 

Tak for din besked :)

Jeg har modtaget din besked og besvarer den hurtigst muligt!

Mange hilsener, Jakob Bøge