DEN TRANSFORMERENDE BEHANDLING

Videregående kropsterapi for Totum kropsterapeuter

De fleste af os har oplevet de behandlinger, hvor tingene virker til at ”falde i hak” og både behandler og klient har en fantastisk oplevelse. Og vi har også alle sammen oplevet det modsatte – de der lidt middelmådige (eller måske endnu værre…) behandlinger for nu at kalde det sådan.

I denne weekend dykker vi ned i Jakobs FRAMEWORK for transformerende behandlinger.

Det er en ramme, som forklarer forløbet i de behandlinger, der skaber transformationen.

Dvs hvilke ingredienser er det, der SKAL være til stede, hvordan udfører vi de pågældende skridt bedst muligt og i hvilken rækkefølge?

 

Du vil med sikkerhed tage hjem fra kurset med nye indsigter – personligt og fagligt, ny inspiration og helt konkrete metoder til at højne kvaliteten af dine behandlinger – selvfølgelig til gavn for dine klienter – men også din egen glæde ved at udføre behandlingerne.

De vigtigste emner

DET VIGTIGSTE FOR AT SKABE VARIG TRANSFORMATION

Video til dig om IDENTITET. Som gør forskellen imellem succes og nederlag, når vi vil forandre os selv og vores liv
TIL DIG!

Endelig er der et dedikeret selvudviklingsforløb lørdag aften, hvor vi arbejder med at åbne vores hjerter til at sanse dybere, til at tilgive, til at skabe endnu bedre plads til din autenticitet. Hvis du føler dig tynget af din fortid, kan denne del alene være hele din deltagelse værd.

Og ikke mindst, arbejder vi igennem weekenden med, hvordan du kan overføre din personlige udvikling til dine behandlinger.

Ja da - jeg vil på kursus med Jakob og lære mere om at lave transformerende behandlinger

Det praktiske

Indhold

Kurset igennem indeholder en blanding af teoriundervisning, inspiration og demonstrationer ved briksen.

Derudover selvfølgelig  behandlingssekvenser, hvor I deltagere arbejder med hinanden.

Og som du kender det fra skolen – assistance, sparring og guidning ved briksen.

Tid og sted

Kurset bliver afholdt i Totums lokaler på følgende datoer:

Århus: 22-23 april 2023

København: 27-28 maj 2023

Odense: 17-18 juni 2023

 

Lørdag: 9.00 – ca. 21.30

Søndag 9.00 – 17.00

Der er en times frokost begge dage samt en times aftenpause om lørdagen

BONUS!!

Når du melder dig til, får du selvfølgelig hele kurset og derudover får du adgang til Jakobs online program ”Stress i et kropsterapeutisk perspektiv”.

Det er et webinar program med en normalpris på 799,- og en varighed på ca to en halv time.

Det indeholder undervisning i de seks stress-typer set ud fra et kropsterapeutisk perspektiv.

Pris

Din samlede pris er 3.499,- inkl moms (XX Kan jeg mon gøre noget med momsen…?)

Ved køb inden XXX/3, betaler du kun 2.999,- og sparer altså 500,- kr  

Ofte Stillede Spørgsmål:

Hvis du ønsker at skabe forandring i dit liv og ved, at der skal en indre transformation til, så ja! Du behøver ingen forudsætninger – blot en længsel efter at skabe varig forandring og viljen til at arbejde med de ting, vi taler om. Hvis du er i tvivl, så lskriv dig op til filmen om identitet og så lad os tage et personligt afklaringsmøde efterfølgende.

Der er to svar på det spørgsmål:

1. Der er mulighed for forandring for alle mennesker, fordi det er bygget ind i den menneskelige psyke, at der altid er et næste skridt, et højere lag om man vil. Vi kan ikke altid finde det selv – men med den rette støtte, kan vi altid bevæge os fremad – uanset hvor godt eller svært udgangspunktet må være.

2. Fordi når du læser med her, har du med al sandsynlighed sulten og længselen efter at skabe forandring og forbedring i dit liv. Fordi det er den sult (sammen med personlig udvikling, strategier og støtte), som giver dig kraften til at tage skridtene og skabe den forandring, du drømmer om (også selvom dit mål ikke er klart og defineret endnu).

Så det handler ikke om, hvorvidt DU kan – det handler om at tage skridtene et ad gangen og stole på processen. Så sker der bevidst og fremadrettet forandring.

I meget terapi, kigger vi rigtig meget bagud og forstår, hvad vi kommer fra og hvorfor vi er endt, som vi er. Men sjældent er terapi strategisk fremadrettet imod de visioner, du har for dig og dit liv.

På den måde har forløbet her et andet fremadskuende og opbyggende potentiale. 

En anden væsentlig forskel er, hvorvidt terapien giver dig direktiver eller ej. På den måde at forstå, at hvis du går i terapi og arbejder med dig selv, men ikke får klare præcise instruktioner om, hvordan du kan agere anderledes i dit liv – så er det rigtig svært at folde dit potentiale fuldt ud – selvom du er blevet bevidst om dig selv og dine handlemønstre. Du kan sammeligne med de dygtigste sportsfolk – de har også en træner, som instruerer dem i, hvad der er den næste detalje, som vil løfte deres spil.

Vi ser primært terapien som et redskab til at løsne de begrænsninger fra din fortid, som hæmmer den fremadrettede bevægelse. 

Det oplever rigtig mange mennesker. Blandt andet fordi meget coaching er baseret på, at du bliver guidet – men selv skal finde vejen. Derfor kan der være masser af overbevisninger og tanker nedenunder, som ikke rigtigt bliver afklaret

Forløbet her baserer sig på det, vi kalder terapeutisk coaching. Det vil ganske kort sige, at vi løsner fortidens greb om dig og samtidigt sætter din ressourcer fri fremadrettet. Ganske enkelt går det dybere i den personlige transformation end det meste coaching.

Du behøver heller ikke selv at finde svar på alt – Jakob vil byde ind med masser af strategier og forklaringer.

Det er lidt sammehængende med  forklaringen ovenfor under terapi.

Ja – vi mødes på Zoom.

På den måde gør vi det så fleksibelt for dig som muligt – i forhold til geografi, arbejdstider, m.m.

Hvis vi kan få det til at passe rent praktisk, kan vi individuelt aftale personlige møder.

Og selvfølgelig – hvis Zoom af en eller anden grund ikke fungerer for dig – så finder vi selvfølgelig en anden løsning.

I udgangspunktet gør den ikke, men hvis vi i fællesskab vurderer, at det giver mening for dig, kan en af sessionerne konverteres til kropsterapi. Alternativt kan de tilkøbes separat.

Både-og. Indholdet af forløbet er reserveret til forløbet og giver mening i en større sammenhæng, men du kan sagtens købe enkeltstående kropsterapi/coaching sessioner – se mere på siden her.

Du kan sagtens ombooke dine sessioner eller have lidt længere interval – for eksempel i forbindelse med ferie.

Afbud skal dog ske med mindst 24 timers varsel – ellers tæller det som en brugt session.

I udgangspunktet er svaret nej. Men hvis det bliver aktuelt for dig, så lad os se, om vi kan finde en løsning på det.

JAKOB BØGE

I dette forløb er Jakob Bøge din instruktør, inspirator, coach og vejleder om at skabe meningsfuld forandring i DIT liv. 

Jakob har arbejdet med coaching og terapi, kropsterapi, vejledning og undervisning i 25 år og har hjulpet mennesker i en meget lang række af udfordrende situationer i livet – fysiske, psykiske, mentale og åndelige. 

En kæmpe passion for Jakob er at se mennesker udvikle sig, at hjælpe mennesker til at opleve muligheder, hvor det virker håbløst og at støtte op om mennesker, som har større drømme og ønsker for dem selv og deres liv.

GÅ VIDERE FOR AT SÆTTE DIT INDIVIDUELLE TRANSFORMERENDE FORLØB I GANG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *