FORM DIT LIV, SOM DU ØNSKER DET

12-14 november 2021

En weekend, som vil ændre dit liv – eller som minimum en del af det!

Med fokus på forandring 
– I vores indre og i vores ydre liv

3 dage med fokus på dine drømme og ønsker for DIT liv

Hvor vi gør ideer og drømme til virkelighed

Det starter om

Dage
Timer
Minutter

Hvem er dette seminar for?

Det er for dig, som vil skabe forandring i dit liv – NU.

Du ved, at der skal arbejde til og du er måske usikker på, om du kan og om det kan lade sig gøre. Usikkerheden er ingen forhindring – så længe du er villig til at skabe en indre og ydre bevægelse i dit liv. 

Det er for dig, som har et klart billede af, hvad du gerne vil. Og det er for dig, som ikke ved, hvor du vil henad – men har følelsen eller tankerne om, at “Der må være mere”

Det er for dig, som har et ønske om at VÆRE mere, GØRE mere eller GIVE mere i dit liv

Weekendens temaer

Med et miks af foredrag, inspiration, selvudvikling og konkrete strategier, afdækker vi de næste skridt for at komme nærmere det liv og den personlighed, du ønsker

Vision

Vi starter med at lade de små eller store indre stemmer, tanker og følelser få lov at tale – med de visioner og ønsker for livet, som de har. Vi giver plads til at drømme og være visionær og til at skabe et klart billede af, hvad og hvor du vil hen i de næste skridt i livet

Transformation

Vi arbejder med selvforståelse og selvudvikling. Fra at tvivle, bremse, holde igen og holde tilbage – til at skabe, have mod, drive og selvtillid til at gå efter det, du virkelig ønsker i livet. Helt grundlæggende arbejder vi med, at når vi vil skabe noget andet, så skal vi foretage en indre forandring, som giver plads og ressourcer til at åbne et nyt kapitel i livet.

En konkret plan

Planen er der, hvor drømmene bliver til virkelighed. Sammen skaber vi en klar køreplan for, hvordan dit nye liv skal udfolde sig. Så du har et klart overblik over, hvad du skal gøre for at skabe din helt egen forandring.

Det praktiske

12-14 november 2021

Seminaret afholdes centralt i København

START: fredag 12 nomveber kl 18.30

SLUT: Søndag 14 november ca kl 16

Det er et intensivt forløb over hele weekenden og du skal forvente at bruge al din tid til undervisning og fordybelse.

Fredag og lørdag slutter vi mellem kl 21.00 – 22.00

Lørdag og søndag starter vi kl 9.00

Der er pauser indlagt til at spise, gå en tur, samtaler og refleksion over din egen bevægelse m.m. Men vi anbefaler, at du ikke har andre gøremål eller aftaler i løbet af weekenden, så du har mulighed for at fordybe dig mest muligt i at skabe den fremtid og det liv, du ønsker dig.

Jakob Bøge

Jakob er din instruktør, inspirator, coach og vejleder på dette kursus. 

Jakob har arbejdet med kropsterapi, coaching, vejledning og undervisning i 25 år og har hjulpet mennesker i en meget lang række af udfordrende situationer i livet – fysiske, psykiske, mentale og åndelige. 

Jakobs passion er blandt meget andet  at se mennesker udvikle sig, at hjælpe mennesker til at opleve muligheder, hvor det virkede håbløst og at støtte op om mennesker, som har større drømme og ønsker for dem selv og deres liv.

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om kurset er noget for dig – så send en mail på jakob@jakobboege.dk og så får vi det afklaret.

Det næste skridt i DIT liv

Pris: 3.300 Kr.

– inkl. kursusmaterialer

Vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser på dette kursus – så hvis du ved, at det er noget for dig, så tilmeld dig med det samme, så du sikrer din plads

TILMELDING:

Indtast navn og email nedenfor og send. Overfør herefter 3.300 kr via MobilePay til 91221 (Intuitiv krop)